АР во Производството и продажбата на мебел

Светските брендови ги увидоа предностите од користењето на АР технологијата и ја аплицираа како нова алатка за што поуспешно да им се доближат на своите клиенти и купувачи. И вие како компанија која се занимава со производство на мебел може да го следите примерот на Ikea и да им овозможите на клиентите преку вашата АР апликација да го доживеат вашиот производ како веќе постоечки дел од нивните животи!

Аугментираната реалност е сестрана и интересот за неа се проширува на сè поголем број индустрии, а не ги одминува и производството и продажбата на мебел

Замислете, вашите клиенти да имаат можност веднаш да го вклопат новиот кауч во просторот! Или да се обидат со различни комбинации за дневната соба? Вашата АР апликација ќе го подобри искуството при купувањето, со вистински ефект врз купувачите кои полесно носат одлуки за тоа што сакаат и што им е потребно, а за вас тоа значи успешна продажба.

Внесете креативност!

Тука сме да ја изработиме вашата апликација!

xr.mk – brand of cubikus.com

Сподели:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn