Угостителство, ресторани, сендвичари

Кога се работи за презентирање вкусови и различни кујни, разгледувањето печатено мени може слободно да оди во историјата! Замислете, пред очите на вашите клиенти стои нивното омилено јадење, изгледа неодоливо што значи дека тие сигурно ќе го нарачаат веднаш! Совршен пример за тоа како АР технологијата ја менува перцепцијата, ги вклучува сите сетила и го презентира вашиот производ на начин кој води до сигурна продажба!

Внесете иновација!

Вашата АР апликација ќе го заокружи впечатокот или ќе им понуди едно сосема ново искуство на вашите гости кои со сигурност ќе станат ваши редовни фанови

Внесете креативност!

Тука сме да ја изработиме вашата апликација!

xr.mk – brand of cubikus.com

Сподели:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn