АР за архитекти, изведувачи и подизведувачи

Како најактуелен производ ви ја претставуваме АР апликацијата која е врвна алатка за агенции за недвижности, инженери, дизајнери, архитекти, проектни менаџери, како и на самите клиенти при купувањето недвижнини.

Апликацијата која ние ќе ја развиеме ќе ви овозможи да ги користите придобивките на АР, а една од нив е на пример, да го оживеете објектот кој сè уште не е ни почнат да се гради!

Самите направете споредба и увидете ги предностите од користењето АР апликација.

Алатките за продажба кои сега се користат: Описите на становите даваат многу малку информации; Рекламите со фотографии не ја прикажуваат целосно реалната слика; 3D-моделите се недоволни за целосна презентација; Посетата на локациите заедно со клиентите одзема време; Наспроти предностите на Аугментираната реалност: Прецизнa и детална визуелизација на големи објекти преку зголемени 3D-модели Клиентите детално и реално можат да го доживеат кој било стан, простор и сл. Клиентите се запознаваат интерактивно со својот иден дом, прилагодено според стилот, мебелот, околината и т.н. Нема потреба од посета на локации – клиентите ги добиваат сите информации и реална слика од своите телефони

Предностите од користењето АР апликација

Прецизнa и детална визуелизација на големи објекти преку зголемени 3D-модели. Клиентите детално и реално можат да го доживеат кој било стан, простор и сл. Клиентите се запознаваат интерактивно со својот иден дом, прилагодено според стилот, мебелот, околината и т.н. Нема потреба од посета на локации – клиентите ги добиваат сите информации и реална слика од своите телефони

Апликацијата која ние ќе ја развиеме ќе ви овозможи да ги користите придобивките на АР, а една од нив е на пример, да го оживеете објектот кој сè уште не е ни почнат да се гради!
Контактирајте нè за да можеме да ја изработиме вашата АР апликација во најкус можен рок! Сè што ни е потребно од вас е да ни го доставите објектот во 3D и ние ќе ја изработиме апликацијата која ќе ви донесе ефикасна продажба! Доколку истиот го немате сè уште во 3D, ние можеме да го изработиме за вас!

Внесете креативност!

Тука сме да ја изработиме вашата апликација!

xr.mk – brand of cubikus.com

Сподели:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn